Producte de proximitat

producte de proximitat .cat

Som un grup de persones vinculades al món de les tecnologies i al sector agroalimentari, que ens agradaria de manera col·laborativa impulsar el consum de productes agroalimentaris de proximitat a Catalunya.

Volem facilitar el contacte, coneixement i intermediació entre productors i consumidors de Catalunya, promovent un mercat tradicional a internet, transparent, just i equitatiu i sense comissions per compra o venda.

Ho volem fer amb una web de promoció de productes catalans i un perfil per cada productor geolocalitzant els productors, consumidors i la logística.

Els consumidors cada cop més volem conèixer l’origen dels nostres aliments, creiem fermament en els productors catalans, en la qualitat dels seus productes i en la viabilitat de les seves explotacions i és per això que desprès d’explicar a les administracions competents el nostre projecte i no rebre cap resposta, ara és l’hora d’impulsar-lo des de la societat.

Tan si ets productor, consumidor particular, restaurant, cooperativa de compra col·lectiva; registra’t, contactarem amb vosaltres i si som una bona colla farem realitat aquest projecte.

Ets productor...

estàs inscrit al registre de productors de proximitat...

i, malgrat que et vas adherir al decret 24/2013 de 8 de gener sobre l’acreditació de la venda de proximitat de productes agroalimentaris, tens la sensació que t’ha servit de poc?

T’agradaria promocionar el teu producte, contactar amb compradors, gestionar i cobrar directament les teves vendes a internet?

Ets consumidor...

vols consumir productes de proximitat...

per millorar els teus hàbits alimentaris, conèixer els productors dels teus aliments, reduir l’ impacte ambiental i ajudar a la viabilitat econòmica de petites explotacions agràries catalanes.

T’agradaria poder comprar aliments de proximitat directament al productor sense comissions ni intermediaris?

Del Blog

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page
Un tractor com a exemple de productor de proximitat
Producte de proximitat