Farà uns tres mesos vam iniciar la campanya de presentació del nostre projecte de producte de proximitat demanant als productors que s’inscriguessin a la web.

Ara fa pocs dies que hem assolit la xifra de 100 inscrits i comencem a tenir clara la bona acceptació que té el nostre projecte.

En dues setmanes hem aconseguit créixer en 50 productors inscrits més arribant als 150 i n’estem contents.

Propers passos

El primer pas va ser construir la web producte de proximitat .cat on diversos productors s’han inscrit per mantenir-se informats del nostre projecte que també és el seu.

Ara als tres reptes simultanis que teníem n’hi hem afegit un altre:

  1. Explicar-te com volem tirar endavant el projecte.
  2. Crear caliu i comunitat entorn al producte de proximitat a Catalunya.
  3. Començar a explicar com pensem implementar el projecte
  4. Arribar a ser uns 250 productors inscrits ja que és el nombre de productors que fan viable el projecte tal i com l’estem pensant. Ara ja només en falten 100!

En tots ells hi juga un paper clau el nostre blog sobre producte de proximitat on anem publicant informació sobre l’estat del projecte però també sobre com nosaltres entenem que els mitjans actuals poden ajudar a vendre el producte sense intermediació.

Ens dones un cop de mà?

Ens agradaria arribar a més productors.

Ens ajudes a difondre aquest projecte, teu i nostre, entre els productors que coneixes? Pots fer-ho compartint amb ells aquest article a través de les xarxes socials.

Gràcies

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this page